Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Menorca Ciutadella Industrial Area

Ciutadella de Menorca er en by beliggende på øen Menorca, den næststørste af de spanske Baleariske Øer. Det er et kendt turistområde på øen på grund af sin rige kulturarv og farverige historie. Byen er lille nok hvorved rejsende kan nemt udforske den til fods. Men fordi der er andre steder også værd at se rundt på øen, mange rejsende også vælge for at arrangere biludlejning i Ciutadella så snart de ankommer. Det anbefales stærkt, at reservationer foretages online nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Inden for byen Ciutadella, kan rejsende tilbringe en eftermiddag, køre rundt i nogle af de mest populære seværdigheder rundt downtown området. De kan finde en række 1600 - tals italiensk stil bygninger og religiøse strukturer over hele området. Den gamle by er en populær attraktion med domkirken i centrum og rådhuset, som plejede at være slottet af den arabiske guvernør.

Ø Menorca er et besøg værd på grund af sin uspolerede skønhed. Ved at arrangere biludlejning i Ciutadella, rejsende kan vove sig ud af byen for at besøge de bedste strande og interessante naturområder ligger over provinsen.

En kørsel øst for øen ved hjælp af en billig biludlejning i Ciutadella finder turister til hovedstaden byen af Mahon eller Mao. Byen er kendt for sin sker natteliv, gode restauranter og smukke havn. Rejsende kan også vove sydlige del af øen, hvor de kan finde en række feriesteder og beach attraktioner venter dem.

Indsamling destination

Kort: