Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Soller

Beliggende midt i en skål - formede dal af oliven og orange olivenlunde og de højeste bjerge på Mallorca er byen Soller. Knyttet til andre top destinationer på øen af togrejser og bekvem motorveje, Soller gør en god base for at opdage resten af Mallorca og samtidig have en rolig og afslappet sted at komme hjem til.

Arrangere biludlejning i Mallorca - Soller for en bedre måde at se seværdigheder. Placa Constitucio er byens centrale attraktion, og det er hjemsted for et springvand, omgivet af træer og caféer, at låne en charmerende stemning til det. Også værd at se i byen er kirken Sant Bartomeu samt den arkitektoniske udformning af Banco de Soller.

Med billig biludlejning i Mallorca - Soller, kan du besøge Jardi botaniske beliggende på byens fjerntliggende områder. Området er hjem til flere planter, der kan findes på Middelhavet og Balearerne. Haven er tilgængeligt via en motorvej, og selv om to side om side, det stadig er rolig.

For en dagstur, overveje at besøge Palma De Mallorca, hovedstaden på øen. Billeje på Mallorca – Soller skal bookes hvis du ønsker at nyde den naturskønne kørsel til byen, der varer omkring 28 - 34 minutter hvis du passerer gennem MA - 11 eller MA - 11 og MA - 13. Du kan også besøge de nærliggende byer af Biniaraix, Fornalutx og hoved til resort i Port de Soller.

Indsamling destination

Kort: