Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Mallorca Sa Coma

Tilbringe en ferie i Sa Coma er en god idé, hvis du ønsker at være i et moderne feriested, der er hjemsted for et godt udvalg af spisesteder virksomheder, butikker og barer. Udvej er ofte frekventeres af britiske turister, der ser frem til at koble af på et træ - foret strand med en kulisse af en promenade og en grønne landskab.

Denne del af øen er også let tilgængelig for fem af Mallorcas bedste golfbaner. Bare sørg for du er i stand til at bestille for Biludlejning i Mallorca – Sa Coma så du kan nemt besøge golfbanen, som du vil. Også er inden for nem rækkevidde fra byen en safari park hvor du kan nyde vandsport.

Sa Coma er en familie - orienteret resort, hvor du kan nyde en mere laid - back sommerferie på stranden. Men hvis du ønsker at opdage mere seaside steder, overveje at køre langs østkysten til at finde små bugter. Du bør også besøge Porto Cristo, hvor Caves af Drach. Overvej at arrangere for billig biludlejning i Mallorca – Sa Coma at muliggøre disse ture.

Biludlejning i Mallorca – Sa Coma skal arrangeres, hvis du ønsker at udforske andre byer og byer på øen. To nærliggende destinationer fra byen omfatter Cala Bona (8.4 km) og Cala Millor (7.9 km væk). Begge er omkring 13 minutter fra Sa Coma, hvis du har en bil.

Indsamling destination

Kort: