Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Madrid Alcorcon Pol Industrial Las Nieves

Alcorcon er en metropolitan by 13 kilometer sydvest for Madrid. Gateways til Alcorcon via fly er Madrid - Barajas lufthavnen, lufthavnen i Madrid og Madrid - Cuatro Vientos lufthavn. På kilometer fra hinanden er Alcorcon tættere på Madrid - Cuatro Vientos lufthavn, mens det er længere væk fra den vigtigste lufthavn på 29.8 km mod syd. Mange tog ruter forbi Alcorcon. Offentlige busser og taxier kan også få dig rundt i byen. Men, den mest bekvemme måde at se turiststeder i Alcorcon er af benytter af billig biludlejning i Madrid - Alcorcon.

Der er mange hoteller inden for 25 km rundt i byen. Rejser via en billig biludlejning i Alcorcon vil hjælpe dig med at finde et godt sted at bo nemt. Der er tættest på centrum Alcarcon er Tryp Gran Via, som er beliggende 300 m fra byens centrum og 10.9 km fra den vigtigste lufthavn. Andre nærliggende hoteller omfatter Ibis Madrid Alcorcon Tresaguas, Holiday Inn Express Madrid - Alcorcon og Puerta de Toledo.

Steder at besøge i Alcorcon omfatter Gran Via, en historisk monument i Alcorcon beliggende på 12 kilometer fra centrum af byen. Let tilgængeligt via en billig biludlejning i Madrid - Alcorcon er Gran Via nærliggende monumenter såsom Palacio Real og Plaza Mayor. Kørsel 2 kilometer mere fra disse monumenter, ankommer turister på Puerta de Alcala, en anden store monument i byen. Turister bør også besøge museer i byen, såsom El Prado, 15 kilometer fra byens centrum; Den Reina Sofia, 13 kilometer og Thiessen Bornemisza, 14 kilometer væk. Der er også parker som Jardin Botanico og Parque del Retiro, på 11 til 14 kilometer væk, henholdsvis.

Indsamling destination

Kort: