Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Logrono

Logrono er en charmerende by i La Rioja, Nordspanien. Byen ligger langs floden Ebro, føje til byens naturlige charme. Byen er berømt for sine religiøse attraktioner og seværdigheder, som stort set dominerer byen. Logrono har også et væld af frodige parker og naturområder, eftertragtede af naturelskere. Byen er også kendt for sine landbrugsprodukter samt sin lokale vin råvarer. Besøgende kan tage en billig biludlejning på Logrono for en mere bekvem måde sejlads rundt i byen.

Med biludlejning på Logrono, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste attraktioner i byen, herunder den spektakulære religiøse bygningsværker og vartegn såsom Con Catedral de Santal Maria de la Redonda og kirkerne i San Bartolome, Santiago og Palacio.

La Rioja museum er også et dejligt sted at udforske, vrimler med interessante artefakter, der vedrører kultur, historie og traditioner i provinsen og byen.

Billeje på Logrono ville også tage besøgende på de forskellige rekreative områder i byen, herunder Logrono rådhusplads på Avenue of Peace. Den store plaza indeholder forskellige områder og steder for offentlige handlinger, udstillinger, festivaler og koncerter, især i højsæsoner.

Carmen - parken er et must se for naturelskere. Parken kan prale af store samlinger af flora og fauna og forskellige arter af fugle og ænder.

Indsamling destination

Kort: