Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Logrono Railway Station

Logrono togstation serverer byens Logrono i La Rioja, Spanien. Stationen ligger i de jernbanenet, der forbinder byen med resten af altomfattende region, og den spansk territorium. Stationen er bekvemt placeret på Plaza de Europa, hvilket gør det et ideelt udgangspunkt for rejser rundt Logrono. Stationen giver også nem adgang til byens mest interessante seværdigheder. Busser strejfe rundt i resten af byen selv billig biludlejning på Logrono togstation tilbyder et mere bekvemt alternativ.

Med biludlejning på Logrono togstation, kan besøgende nemt nå nogle af de bedste steder i området, herunder Santa Maria de Palacio Church, et fantastisk byggeri, der kan prale af imponerende tårne og en smuk steeple. Kirken kan også prale af spektakulære skulpturer og udvendige design.

Billeje på Logrono togstation som også tager besøgende til byens berømte parker og pladser, herunder Plaza del Mercado, i nærheden af Calle Portales. Området er blandt de mest populære gader i byen, er vært for vigtige by begivenheder.

Besøgende kunne også nyde tid i de frodige parker rundt i byen, blandt hvilke er Parque del Carmen, hvor rige naturlige landskaber kan ses. Parken er blandt de mest afslappende områder i byen.

Logrono også prale af Fuente de la Gran Via, en storslået springvand accent af bronze royal figurer og ornamenter.

Indsamling destination

Kort: