Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lanzarote Puerto Del Carmen

Lanzarote er kendt i hele Europa som en af de førende turistdestinationer i Spanien. Lige på er den mest sydlige kyst af øen det populære feriested Puerto Del Carmen, som tilbyder besøgende alt for sol, sand og sjov. Dette er et ideelt sted at udforske resten af øen fra, så Biludlejning på Puerto Del Carmen er almindeligt anbefales.

Vejene her er let at navigere og offentlig transport er praktisk taget ikkeeksisterende. Hvis du planlægger at rejse omkring en smule under opholdet, derfor, er billig biludlejning på Puerto Del Carmen en væsentlig råvare. Før du hovedet ud for langt, men sørg for at tilbringe en aften på den lokale havn, hvor du kan fylde din mave med nogle af de bedste fisk og skaldyr i Lanzorote.

De gyldne strande her strækker sig miles og hvis du planlægger at komme til at kende dem alle, det ikke vil tage dig lang med Biludlejning i Puerto Del Carmen. Dem, der kommer til øen strengt for strandene gøre så på grund af den uberørte sand og prisbelønnede rent vand.

Disse faktorer, såvel som de ideelle vejrforhold her, mener vandsport og andre udendørs sysler er rigeligt på øen. Der er meget at ses under vandet også, og alle de mange dyk skoler her kan lære dig grundlæggende i dykning. Hvis du vil hellere bo på drevet jord, men hvorfor ikke prøve cykling eller golf?

Lanzorte er også temmelig populær hos unge mennesker, som de større feriesteder tilbyder et godt udvalg af livlige natteliv. I turist højsæsoner vil besøgende kunne danse natten væk i mange barer efter en typisk spansk måltid på en af de mange restauranter.

Indsamling destination

Kort: