Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lanzarote Puerto De Playa Blanca

Playa Blanca er den tredje største ferieby på øen Lanzarote, prale af en charmerende gamle center, travle havneområder og fantastiske strande. Byen ligger omkring 35 km fra øens hovedstad i Arrecife, hvilket gør det til en god base for at rejse rundt på øen. Byen er en berømt dagstur destination på grund af dens Papagayo - strandene. Billig biludlejning i Lanzarote Puerto de Playa Blanca gør for et praktisk middel til at sejle rundt i området.

Med Biludlejning i Lanzarote Puerto de Playa Blanca har besøgende let adgang til de interessante steder i området, herunder den travle havneområde hvor ture til de nærliggende øer Fuerteventura og Corralejo er tilgængelige. Den nærliggende Marina Rubicon, beliggende mellem Papagayo - strandene og byens centrum er også et besøg værd for vand udflugter.

Biludlejning i Lanzarote Puerto de Playa Blanca ville også tage besøgende til de fineste strande i området, blandt hvilke er Playa Flamingo, med sin flade af attraktive gyldne sand. Stranden ligger kun omkring 2 kilometer fra byens centrum, gør det et fremragende sted at besøge. Langs stranden er en promenade, hvor linjer af restauranter og butikker er tilgængelige.

Nattescene er generelt rolige, bortset fra lejlighedsvis hoteller, der byder på aftenunderholdning. Er nogle temmelig interessant live musikbarer i downtown området. Punta Limones er stedet for Centro kommercielle, en berømt nat stedet i området.

Playa Blanca kan også prale af en række interessante butikker for en typisk shoppingterapi. Byen er foret med designer forretninger og butikker, især i Marina Rubicon.

Indsamling destination

Kort: