Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lanzarote Costa Teguise

Guia er en lille sogn beliggende i kommunen af Albufeira. Mens det ikke giver meget i form af turistattraktioner, tjener landsbyen som en god rejse base for at udforske resten af den sydlige spids af Portugal. Det er også et populært samlingspunkt for turister, der besøger området for sine smukke strande.

For dem, der ønsker at tage på sightseeing, er indstillinger for Biludlejning i Guia tilvejebragt via talrige lokale og internationale udlejningsbureauer, som har oprettet kontorer downtown. Efter at have taget en billig biludlejning i Guia, kan turister køre ned til stranden Fællesskaber i Gale og Laurenco og tilbringe deres ferie der. Landsbyerne off en bred vifte af rekreative muligheder, herunder dykning, snorkling og windsurfing.

Guia village tilbyder også et par interessante turist - spots, der er værd et stop. Kirken rundt som sognet blev bygget er en populær attraktion. Rejsende kan også køre uden for landsbyen til Sir Cliff Richard. Området har en villa omgivet af smukke vinmarker.

Yderligere kan ud, turister også køre til byen Albufeira med en billeje i Guia. Byen tilbyder en række historiske seværdigheder og kulturelle monumenter, der er værd at dagstur. Alternativt kan de hovedet ned til byen af Faro hvor de kan finde mere resort områder og en interessant gammel bydel.

Indsamling destination

Kort: