Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Guadalajara

Guadalajara er en charmerende by i Castilla La Mancha Fællesskabet af La Acarria, Spanien. Byen er hovedstad i provinsen af samme navn og ligger lige omkring 60 kilometer fra Madrid, hvilket gør det meget tilgængelig for besøgende. Byen har en meget rig historie fra dens pre arabiske era til de moderne tider. Det er et meget hensigtsmæssigt sted at besøge, vrimler med interessante steder at opdage. Billig biludlejning i Guadalajara gør for en bekvem måde at navigationen rundt i byen.

Med Biludlejning i Guadalajara har besøgende let adgang til de mest fantastiske steder i byen, herunder den Henares river bridge, som blev bygget af arabere på romerske fundamenter. Broen er blandt de vigtigste eksempler på arkitektur i løbet af sin tid.

Biludlejning i Guadalajara vil også tage besøgende på den smukke kirke San Gines, en fantastisk stykke arkitektur og en historisk monument i byen.

Mange andre historiske bygningsværker findes i området, herunder Palacio del Infantado, og domkirken i Siguenza, også af note er kirken Mudejar stil kendt som Saint Mary.

Guadalajara kan også prale af den smukke kapel, kaldet Capilla de Luis de Lucena hvor flere storslåede fresko malerier og andre kunstværker kan ses. Dens vægge og loft er også godt indrettede med sådanne smukke kunstværker, skildrer den rige kultur i området.

Indsamling destination

Kort: