Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Cordoba Poligono Las Quemadas

Cordoba er en by, der står i den andalusiske region i det sydlige Spanien der daterer sig tilbage til tidspunktet for romerne. Byen er moderat størrelse med en gammel by, lader dig opdage dens farverige og bemærkelsesværdige tidligere, der hjalp forme sine moderne kultur og imponerende omgivelser.

For at gøre mest muligt ud af dit ophold, arrangere biludlejning på Cordoba - Poligono De Las Quemadas så du ikke skal stole på offentlig transport at komme rundt længere. Du kan også bruge din bil til at besøge byen grænser præget af Sierra Morena i nord eller Sierra Morena minedrift ressourcer.

Billig biludlejning i Cordoba - Poligono De Las Quemadas supplerer out - of - town ture. Køre 8 km fra byen til at opdage Medina Azahara ruiner, opdaget i 1910 under en udgravning. Alternativt, kan du køre til Los Valles del Sur beliggende syd for byen for Moriles og Montilla landsbyerne.

Køre rundt i gaderne i Cordoba til at opdage nogle af Spaniens mest betydningsfulde monumenter som moskeen og Alcazar de los Reyes Cristianos, som stammer tilbage fra 1328 da Alfonso XI bygget det. Du også bør ikke gå glip af det jødiske kvarter, La Juderia der daterer sig tilbage til tid af goterne og romerne.

Biludlejning i Cordoba - Poligono De Las Quemadas supplerer ture til de lokale museer i byen. Fra Poligono industrielle De Las Quemadas, køre 5,9 km sydvest til de Cordoba arkæologiske og etnografiske Museum, eller hoved 6.1 km sydvest for Casa Museo Arte sobre Piel.

Indsamling destination

Kort: