Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Burgos

Den maleriske spanske by Burgos er et vidunderligt bevarede middelalderby i Spanien og er en af de vigtigste byer på den berømte pilgrimsfærd trail, «den måde af St James.» Det er en smuk by at udforske med mange fascinerende gamle bygninger såsom den imponerende kloster.

Mange mennesker vælger at tilbringe et par dage her og der er masser for besøgende til regionen at se og gøre. Det er ikke et sted at bo, hvis du er på udkig efter en vilde natteliv, men byen prale af nogle fremragende restauranter. At tage ud Biludlejning i Burgos er stærkt anbefales til at udforske mere af denne charmerende område.

Med billig biludlejning i Burgos, kan du udforske flere point på pilgrimsrejse sporet uden at skulle gå. Steder af interesse langs gang omfatter det naturskønne bjerglandskab, der følger Belorado før ankommer i San Juan de Ortega med dens smukke kirke der kan dateres tilbage til 1100 - tallet. Andre punkter af interesse på sporet omfatter slottet i Olmillos og fæstning i Castrojeriz.

For besøgende til regionen ønsker at undslippe turister og opleve en Spanien fra gårsdagens, derefter tage en smuk køretur med Biludlejning i Burgos langs ' la Ruta de los Pueblos del Norte"som tager dig gennem smukke middelalderlige landsbyer og billede postkort visninger.

På denne rute kan du se de dejlige sten bro Briviesca og Santa Casilda Sanctuary. Og beundre den imponerende romanske kirke af Moradillo de Sedano.

Indsamling destination

Kort: