Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alcalá De Henares Hosp Universitario Príncipe De Asturias

Er farverige regionen Asturien langs Spaniens kyst og ser til Biscayabugten. Det er kendt som den grønnere del af Spanien på grund af sin frodige grønne bakker og åbent landskab, der kan efterlade dig tænker du ikke er ligefrem i Sydeuropa.

Billig biludlejning i Asturien er den perfekte løsning til alle din rejse behov når i området. Du kan tage en rejse op de kystnære stier, som er forskellige, lige fra bjergrige klipper til smukke strande i de lavere områder. Vandsport såsom sejlads er meget populært på grund af de stærke vind, men det kan nogle gange være en hindring.

Der er fem byer i regionen Asturien med kun to, der er primært besøgt af turister. Hovedstaden Oviedo, er et fantastisk sted for elskere af historiske steder, da der er et stort antal bygninger opført som UNESCO World Heritage Sites. Gaderne er ideelle til walking som fleste af disse er ganske tæt på hinanden.

Med en billeje i Asturien kan du hovedet til den populære og største by på kysten, Gijon. Stranden er Hovedattraktionen her, men shopping er også fantastisk med mange uafhængige butikker, der sælger alle former for lokale håndværk. Der er et museum om historien om tog og en udendørs koncertsal for retsakter fra hele landet.

Området er dejligt at udforske af Biludlejning i Asturien og du kan finde mange skjulte perler langs vejen. Bjerglandsbyer og en national park i den østlige del af provinsen, der er værd at besøge for deres fantastiske skønhed.

Indsamling destination

Kort: