Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moskva Lufthavn Sheremeyevo

Den sydvestlige del af Frankrig er den lille kommune af Heres, der ligger omkring 25 miles fra grænsen til Spanien. Det er i regionen Hautes Pyrenæerne i Frankrig og tæt på nogle af de bedste ski tiltag i Europa. Det var engang en del af Bigorre før landet blev lagt sammen med Frankrig i 1600 - tallet.

Landsbyen er relativt lille men gør en fremragende base for at udforske det omkringliggende landskab af Biludlejning i Heres. Du kan tage den korte tur til bjergkæderne og opleve nogle vidunderlige natur i de bølgende bakker og sneklædte tinder.

Billig biludlejning i Heres gør et glimrende valg for at rejse til West Pyrenæernes nationalpark. Her vil du finde nogle store websteder, der er populær med besøgende hele året rundt. Cirque de Garvarnie er naturlige valley, der ligner en kæmpe amfiteater.

Skilifterne er i drift hele året rundt til at transportere sommer rejsende op til nogle af de smukkeste udsigtspunkter i Frankrig. Den højeste lift kan træffes tæt på Pont d'Espagne; en kæmpe bro, der står på 1.500 meter højt. Dette område er også særlig populær med ekstreme skiløbere, der ønsker at prøve de mere farlige pister.

Med Biludlejning i Heres kan du tage en køretur til en af de større byer eller byer i denne region. Heres ligger om 100kms fra Toulouse i øst og omtrent samme afstand fra kysten byen af Bayonne på Atlanterhavskysten. Der vil være meget for besøgende til at gøre disse to steder, med mange seværdigheder og landmærker at besøge.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning