Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Moskva Lufthavn Domodedovo

Beliggende 35 kilometer syd for Moskva og udvide hurtigt, er Domodedovo international airport blevet Moskvas vigtigste lufthavn. Lufthavnen havde 20 millioner besøgende i 2008 og med en udvidelse af de eksisterende terminaler og tilføjelse af to nye terminaler, Domodedovo international airport forventer at modtage omkring 35 millioner passagerer hvert år.

Lufthavnen har en 24 - timers bank, Pengeautomater og penge skiftere placeret på anden sal i terminalen. Der er butikker, flere barer, caféer og endda restauranter, der specialiserer sig i russiske delikatesser og en, der tilbyder asiatisk mad. Der tilbydes også specielle faciliteter for mødre og børn, et kapel og en moske.

At komme rundt i Rusland fra lufthavnen er let. Lufthavnen er forbundet til Paveletsky Rail Terminal med tog forlader hver 30 minutter. Busser og taxier er også tilgængelige.

Bil lejer i Domodedovo lufthavnen er også tilgængelige med skriveborde beliggende i internationale ankomsthallen, så det ikke er så vanskeligt at lede efter dem. Dog opfordres passagerer til at bestille på forhånd. Websteder som thrifty, sixt og elephantcarhire kan hjælpe dig med at søge og sammenligne priser, hurtigt og sikkert. Kunderne kan vælge mellem forskellige billige biludlejningsfirmaer som Alamo, Avis, Budget, Dollar Biludlejning, Europcar, Hertz, Sixt huslejer og sparsommelige auto huslejer.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning