Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lissabon Santa Apolonia

Du kan komme til Santa Apolónia stationen fra Madrid, Paris og stort set enhver by med jernbanestrækninger i Portugal. Det er den ældste og en af de vigtigste banegårde i hovedstaden og ligger lige i hjertet af byen i venlige Alfama - distriktet. Du kan også have billige biludlejning på Lissabon Santa Apolonia og derefter hovedet ud af byen.

Inden du begiver dig ud, Bairro Alto ligger i nærheden og er et must - see for alle turisterne. Det har kvintessens udseende i centrum af Lissabon, med dens meget stram og høj gader. Bairro Alto har nogle af de bedste natteliv i byen. For noget helt andet, hovedet ud nordvest i Biludlejning på Lissabon Santa Apolonia til Monsanto skov. Det er en betragtelig park gennemkrydset med veje.

Når du har haft din fylde af Lissabon, overveje at tage i badebyer Cascais og Estoril vest for byen. De er inden for en times kørsel med biludlejning på Lissabon Santa Apolonia og er meget populære hos dem der søger en upmarket oplevelse.

Den samme vej til Cascais bærer runde kysten og til sidst rammer den gamle by Sintra mod nord. Dette sted ligger over en stejl bjergskråning og viser et væld af arv og blev dermed erklæret et World Heritage site. Herfra, er du godt placeret for at udforske bjergene i Sintra med Biludlejning i Lissabon Santa Apolonia.

Længere mod nord med Biludlejning i Lissabon Santa Apolon er derudover den gamle by Mafra, efterfulgt af flere værd kystvande og indvande byer før rammer store centrum af Porto.

Indsamling destination

Kort: