Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Lissabon Gare Do Oriente

Der er mange måder, du kan ankomme i Lissabon og en af de hurtigste måder er ved togrejser. I virkeligheden, hvis du kommer fra andre store portugisiske byer, er rejser med tog hurtigere og mere bekvem. Jernbane rejse tager dig til Gareo Oriente, som er blandt Lissabons store trafikknudepunkter.

Stationen er blot et par minutter fra Parque das Nações og Parque Vale do Silencio, og du kan nemt nå disse steder med Biludlejning i Lissabon - Gare Oriente. Du kan også nå hjertet af byen fra togstationen i mindre end 30 minutter, hvis du har en bil.

Selv om der er kompakte, smalle og stejle gader i byen, kan du stadig stole på din billig biludlejning i Lissabon - Gare Oriente hvis du planlægger at køre uden for centrum. Hvis trafikken er din bekymring, undgå at køre inde i centrum af Lissabon og bare passerer igennem de to ringveje tilgængelige.

Oplev resten af Portugals smukke byer og byer fra Lissabon med din bil. Det er også en fordel at køre til disse placeringer med biludlejning på Lissabon - Gare Oriente, fordi det giver mulighed for at nyde det naturskønne landskab og kystveje. Nogle af de bemærkelsesværdige destinationer for endagsture uden for Lissabon omfatter Mafra, Sintra, Cascais, Almada og Ericeira.

Indsamling destination

Kort: