Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Corroios Car Hire

Corroios er en pendler - by, kun en kort køretur fra Lissabon. Byen er anset for at være den næststørste by i Portugal og er kendt for sin nærhed til den portugisiske kyst. Opsøge Biludlejning på Corroios at udforske denne naturskønne område.

Historien om Corroios datoer tilbage til den romerske æra, og besøgende bør opsøge den romerske stedet af Rouxinol. Der er andre arkæologiske udgravninger i området værd at udforske, og dette gøres bedst ved at bruge billig biludlejning i Corroios. En anden vigtig seværdighed i Corroios er Castle Mill eller tidevand Mill Corroios, bygget i 1400 - tallet. Det er en gammel mølle og dam, der er beliggende på tidevands flats omkring Corroios.

Det er muligt fra Corroios, udforske flere naturreservater, alle inden for en kort køreafstand. Besøgende vil nyde de naturlige attraktioner og udendørs aktiviteter ligger i Parque Natural da Serra da Arrabida, Parque Florestal de Monsanto, Parque Natural de Sintra - Cascais og Parque da Paz.

Med Biludlejning i Corroios er det også muligt at planlægge en dagstur til Lissabon. Her kan besøgende beundre de mange historiske bygninger og museer. Der er også et stort udvalg af butikker og restauranter i Lissabon. Besøgende kan nyde lokale og internationale retter.

Den nærmeste internationale lufthavn til Corroios er Lissabons internationale lufthavn. Denne lufthavnen over 20 europæiske og lavprisflyselskaber. Direkte links er tilgængelige til de fleste europæiske storbyer, med chartret fly hyppigheden stiger betydeligt i løbet af peak sommer måneder.

Indsamling destination

Kort: