Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Barreiro

Barreiro er kendt for sin naturlige skønhed. Sidder på spidsen af en halvø, blot en kort pendler fra Lissabon, er Barreiro et populært boligområde for lokalbefolkningen. At udforske dette kystnære område gøres bedst med bil og biludlejning på Barreiro er en økonomisk løsning. Opsøge floden strande og vand - baserede aktiviteter i og omkring Barreiro.

Med billig biludlejning på Barreiro er det nemt at komme til og fra Lissabons internationale lufthavn, de vigtigste gateway for internationale besøgende. Barreiro er godt forbundet til den portugisiske motorvejsnet. Fra Lissabon, tage motorvejen A2/E01 og stå af til IC21. Denne vej fører direkte til Barreiro centrum.

For at nyde Barreiros naturlige skønhed, bruge billeje på Barreiro for at opsøge de mange parker og marskland. Der er talrige floden strande, en populær weekend destination for lokalbefolkningen, og smukke marskland. De mest populære er Alburrica. Der er flere parker i byen for en hurtig flugt.

I byen, besøgende skal ikke går glip af Industrial Museum, Museum for Marine og Casa Museu Alfredo da Silva. Besøgende skal bruge Biludlejning på Barreiro at udforske den uberørte National Forest Machada og opsøge de mange vindmøller at dot kystområdet omkring Barreiro.

For en dagstur eller længere, hovedet over til Lissabon, blot en kort køretur fra Barreiro. Her vil besøgende finde en historiske hovedstad, med førsteklasses museer, restauranter og shopping. De city show - tilfælde mange smukke arkitektoniske stilarter og Museu Nacional de Arte Antiga og Museu Azulejo ikke bør blive savnet.

Indsamling destination

Kort: