Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Wien Lufthavn

Er du en fan af Mozart? Så skal du gå til Østrig. Salzburg er Mozarts fødested og jeg er sikker på du ville elske at spore unge Mozarts gamle huserer. I Østrig, bør du også besøge St. Stephen's Cathedral i Wien, den middelalderlige abbey kaldet Stift Klosterneuburg i Niederösterreich, den Eroica Haus hvor Beethoven opholdt sig og residence af Johann Strauss.

Østrig har en masse af disse historiske steder og seværdigheder at byde. Således, du skal gøre dig bekendt med dette lands offentlige transportsystem, så du vil være i stand til at besøge alle de steder, du ønsker i den korte tid du har. Der er busser og tog, som du kan bruge til din rejse i hele Østrig.

En langt bedre løsning, er imidlertid at få en Biludlejning i Wiens lufthavn. Lige ved Wien Lufthavn, kan biludlejningsfirmaer levere din lejede bil til afhentning. Du vil kun nødt til at gå til lufthavnen parkeringsplads til at afhente din Biludlejning og du kan være på din måde. Holiday Autos, fordel, og Argus Biludlejning og Carhire3000 er to af de bil lejer i Wien, der leverer Vienna airport Biludlejning pick - up tjenesteydelser.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning