Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Innsbruck

Innsbruck er den vigtigste by i Tyrol i West Østrig og er måske mest husket som værende det sted, hvor de Olympiske Vinterlege blev afholdt to gange. Byen har smukke bjerge i baggrunden og det ligeledes betragtes som den største by i disse dele af Østrig.

En berømt vartegn her er det gyldne tag, som blev bygget for kejser Maximilian jeg. Taget kan ses i den gamle by; sammen med et par andre bemærkelsesværdige seværdigheder at make - up denne gamle del af byen.

En billig biludlejning i Innsbruck Downtown er afgørende for dine rejser rundt i byen, som der er flere dele af byen, som du bør besøge. Innsbruck er fyldt med så mange smukke monumenter, naturskønne ruter og mange andre interessante seværdigheder, der kører i dit eget billige bil leje service er den bedste måde at gå om din egen rundtur i stedet.

Billig bil leje specialister beliggende her er nogle af verdens mest betroede og pålidelige billig bil leje tjenesteudbydere; at sikre, at du vil køre en fremragende bil, der er perfekt til din ferie i byen.

Billig biludlejning i Innsbruck Downtown fundet i området er Avis, Europcar, Hertz, National, Alamo, Dollar og Thrifty. Du kan vælge din ideelle Bil udlejning fra nogen af disse, når du kommer til Innsbruck.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning