Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Østrig

Salzburg lufthavn er en af Østrigs største lufthavne og er beliggende i en sydvestlige område fra Salzburg. Det tjener som indgangen til Salzburgs skisportssteder, som er ofte frekventeres af turister. Lufthavnen har flere faciliteter i svaret på de stigende behov i sin turister. Der er bagage tællere, informationsskranker, banker, posthus, toldfri butikker, mad terminaler, forretningscentre og faciliteter for handicappede. Der er også særlige tjenester såsom barn områder, First Aid Centre og genfundne terminaler.

Omkring lufthavnen er caféer, som tilbyder den bedste kaffe i Østrig. Der er også en fæstning dateres til 1100 - tallet, som ligger inden for området i Salzburg lufthavn. Lufthavnen har forskellige transporter venter udenfor som busser, taxier og railway station. Der er også bil lejer i Østrig, der er placeret i lufthavnen. Nogle af disse bil leje agenturer er Avis, Europcar, Hertz og Budget. Billig biludlejning Avis er en af promotions for agenturet, så du kan altid finde et køretøj, der vil passe dit budget.

Da lufthavnen er kun et par minutter fra byen, kan du køre til sit centrum og nyde omgivelserne. Den alpine landskab er noget værd at se mens man kører.

Billigt priser for populære steder for biludlejning