Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Wellington Lufthavn

Hvis du vil til Wellington, kan du ikke have problemer gennemkører hele området da Wellington har adskillige fremragende offentlig transport, som du kan tage, når du går til flere punkter i byen.

Kabel biler, tog, busser og taxaer er let tilgængelige i byen, derfor; giver dig masser af valgmuligheder om, hvordan man gå om din tur til Wellington. Nogle dele er dog bedre oplevet ved at gå. Der er guidede ture, der kan du også tilmelde dig så du vil have flere oplysninger om de seværdigheder, som du oplever.

For at besøge andre dele af Wellington, ikke der er inden for rækkevidde med offentlig transport, en Biludlejning er nødvendigt – eller kan du stadig tage en af de tilgængelige omvisninger. Men for nemheds skyld en billig biludlejning er ideelle – især hvis du ikke kan lide rejser i grupper.

Bil lejer på Wellington airport omfatter Auto Europa, som har flere kontorer i byen, herunder i downtown områder; Argus, over på Ghuznee Street; Holiday Autos også på Ghuznee Street; Carhire 3000 på færgeterminalen; Avis over på Dixon gade; Plus Ezi - leje bil leje, Link billige huslejer og landsdækkende Biludlejning over på Hutt Road.

Blandt attraktionerne at besøge er her Te Papa Museum of New Zealand; Katherine Mansfield Birthplace Museum; og Wellington City Art Gallery.

Indsamling destination

Kort: