Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Pointe Aux Piments Le Meridien Hotel

Hjerte af Lissabon er fyldt med spændende spillesteder og historiske attraktioner at besøge, og hvis du ønsker at være, hvor de er, Le Meridien Park Atlantic Lisboa er hotel for dig. Dette fem - stjernede hotel ligger i hjertet af byen med en strategisk beliggenhed ved siden af Marques de Pombal Square og Eduardo VII Park.

Hotellet praler med sin avantgarde omgivelser i hjertet af Lissabons forretnings - og business - center. Et godt udvalg af komfortable værelser sikrer komfort for gæsten gennem bekvemmeligheder som en IDD telefon, internetadgang og satellit - TV, mens tjenester som Biludlejning i Lissabon – Meridien Hotel sørge for at du nemt kan komme rundt i byen.

Placeringen af Meridien Hotel er let tilgængeligt til banegården (6 km) og den internationale lufthavn i Lissabon (8 km). Herfra køre med billig biludlejning i Lissabon – Meridien Hotel er let. I virkeligheden, ved at køre 6 km fra hotellet, kan du allerede besøge Belem Kulturcenter, eller du kan hovedet 15 kilometer væk for at finde strande.

Hotellet er forbundet til resten af Lissabon via A1 til nord og A2 mod syd. Hvis du ønsker at udforske flere attraktioner, har Biludlejning i Lissabon – Meridien Hotel er en fordel, fordi det lader dig se andre byer og byer ud over Lissabon. Nogle af de destinationer, der er perfekte til dagsudflugter omfatter Almada, Cascais og Sintra, og Mafra.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning