Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Malta

Malta er sammensat af syv øer hvor kun tre af dem er beboet. Disse øer er beliggende i den sydlige del af Europa, hvor det er blevet invaderet af flere udenlandske magter som fønikerne, karthagoerne og sicilianere. Malta på grund af sin tidligere erobrere, er rig med arkitektoniske strukturer, som er bevaret indtil nu som bestemt henleder opmærksomheden af turister fra hele verden.

Malta international airport er den eneste lufthavn i øgruppen, som ligger midt i Gudja og Luqa. Lufthavnen er undertiden benævnt Valletta internationale lufthavn på grund af dens afstand fra Maltas hovedstad. Lufthavnen er udstyret med forskellige faciliteter såsom kunde service stationer hvor du kan finde banker, informationsskranker, udenlandsk valuta service og posthus. Der er også barer, caféer, restauranter og shopping centre. Hoteller kan bookes online samt transport services såsom billeje. Avis, Alamo, Hertz, Europcar, Sixt og Thrifty er nogle af de organer, der tilbyder biludlejning i Malta, der kan du finde i lufthavnen.

Kørsel omkring Malta kan være den bedste måde for dig at opleve skønheden af øen selv. Arkitektoniske strukturer vrimler inden for øen, og øens hovedstad Valletta er allerede en del af World Heritage Site af UNESCO.

Billigt priser for populære steder for biludlejning