Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Queen Alia Lufthavn

Hvis du ankommer i Amman gennem Amman lufthavn, ellers kendt som internationale lufthavn Queen Alia, så du bedre få en god udsigt over solnedgangen i Kastellet. Citadel, betragtes som et vartegn for den bemærkelsesværdige bevarelse af Jordan arkitektur, er kendt for at være en af de bedste steder at se solnedgangen.

At se den smukke solnedgang i Amman er blot udgangspunktet for et spændende eventyr, som du vil helt sikkert have i Amman. Efter at gå her, bør du også besøge Balad. Dette er den tidligere center Amman, hvor der findes butikker og indkøbscentre. I forhold til de moderne bygninger, der kan findes i byens centrum, har Balad at gamle og maleriske føler i Amman.

Rejser til disse steder vil ikke være sjovt hvis du pendler til alle disse steder. Du vil helt sikkert ønsker at eje din tid i Amman. Dette kan kun ske, hvis du bestiller en Biludlejning fra Amman lufthavn, hvor du kan udpege pickup og frafald placering på en dato, du ønsker. Du vil også vide priserne på forhånd, så du kan afsætte en del af dine rejseudgifter for en billig biludlejning fra Amman lufthavn. Med dette, vil du sikkert have sjov solnedgangen og gå i et helt andet sted i Jordan, Balad.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning