Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Kingston

Kingston på skrog er en vigtig by i Yorkshire, og navnet er ofte forkortet til 'Skroget'. Det kan prale med en imponerende arv af historiske steder, der omfatter 11. - århundrede strukturer. Der er endda et par forhistoriske ruinerne. Tager i hele scenen er lettest for dem med Biludlejning i Kingston på skroget.

Skroget undergik en serie af ødelæggende bombardementer under anden verdenskrig, en begivenhed, der forlod det midlertidigt skæmmet. Genopbygge hurtigt efterfulgt, næret af en lokal passion for denne by. I dag, sites som Queen Victoria Square og 100 årige Hull City Hall er så smuk som de var før krigen.

Dem, der har draget fordel af Biludlejning i Kingston på skroget kan deltage i til andre sites som Ferens Art Gallery, en førende institut med en beundringsværdig samling af middelalderlige kunstværker. Det Maritime Museum med sine skelet hval resterne og gamle skibe er også et besøg værd.

En endelige site, der hører på alles til - se liste er Queen's Gardens. Disse åbnet i 1930, lagde ud med udsigt over havnen. Efter at tage en tur i haven, er det en kort udflugt til Princes kajen med sin verdensklasse shopping spillesteder.

Kingston på skroget er tæt på Leeds by, flyve de fleste turister ind i lufthavnen før passerer over til skroget. Ved at bestille billig biludlejning i Kingston på skroget godt forud for rejse, kan drivere være sikker på at de får køretøjet af deres valg så hurtigt som muligt. Så er det også muligt at tilslutte syd til Grimsby, omkring 40 minutter sydpå.

Indsamling destination

Kort:

Billigt priser for populære steder for biludlejning