Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Trieste

Der er forskellige måder at komme omkring Trieste. En er den ugentlige bustur, som er afholdt under lørdage fra 2 - 4:30 PM. Sightseeing ved banegården og omkring visse steder i byen der sker i denne lejlighed. Der er også lokale busser i området. Disse kører på en meget konkret tidsplan. Disse busser gå gennem de regelmæssige ruter indtil 9 om aftenen. Busser ud over 9 er dog meget få til ingen. Det samme gælder for helligdage og om søndagen.

De mange begrænsninger med hensyn til rejser rundt i Trieste kan undgås ved at bestille billig biludlejning i Trieste. At have en vil åbne op for en bredere vifte af muligheder i modsætning til ingen anden. For én får du at vælge fra økonomisk til luksus biler. Du behøver ikke også at gå gennem besværet med kontrollen, fordi du kan bekræfte din alder og det tidspunkt, hvor du vil benytter af billig biludlejning. Vigtigst af alt, kan du angive placeringen, hvor du vil afhente køretøjet i Trieste.

For at sikre at du får en Biludlejning i Trieste for en billig pris, Sørg for at sammenligne priser omkring. Du vil vide, at det er billige hvis du spare mindst 15% i forhold til de almindelige priser på andre Biludlejning.

Indsamling destination

Kort: