Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bh

Den lille by Sao Bras ligger i Ribeira Grande, som hører til Azorerne i Portugal. Byen og dens omkringliggende seværdigheder nås bedst med en billig biludlejning i Sao Bras. Nogle af dens nabobyer omfatter Vila Nova på den nordlige ende og San Antonio, Fontinha, Picao og Funduras mod syd. Dens nabobyer Caldeira, Lajes, Malicias og Santa Rita ligger mod øst. Tæt på sin vestlige ende er Pico da Rocha, Canada byer gøre Boqueirao og Agualva. Sao Bras er meget tæt på lufthavnen på 4km fra Lajes lufthavn.

De hoteller, hvor turister kan bo når de er på ferie i Sao Bras er også tilgængelige fra lufthavnen. På mindre end 15km er der allerede hoteller, som er placeret i nærheden. Nogle af disse hoteller omfatter Aparthotel do Mirante og Terra Nostra Garden. Du kan også prøve andre hoteller, der er lidt længere fra Sao Bras, hvis du stadig ikke har fundet det rigtige hotel. Hoteller som Acores Atlantico, Avenida og Royal Garden Hotel er også meget tilgængelig med en billig biludlejning i Sao Bras. Med bekvemmeligheden i en lejet bil, vil at komme til afhandlinger hoteller være meget mere praktisk.

En kort bil køre rundt i byen vil hjælpe dig med nemt at udforske de små Sao Bras. Oplev den gamle kirker og parker lettere med en billig biludlejning på Sao Bras. Nogle af de nærliggende attraktioner også omfatter værd at besøge Caldeiras das Furnas og Lagoa Fogo, som findes også i den vulkanske ø Azorerne. Også er værd at besøge den gamle kirke, Igreja de Sao Sebastiao. Med en lejet bil er din erfaring med at rejse omkring Sao Bras sjovere.

Indsamling destination

Kort: