Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Asti

San Sebastian togstation er et travlt internationalt knudepunkt i hjertet af byens populære San Sebastian. San Sebastian tiltrækker mange turister hvert år til sine strande, restauranter og kulturelle steder, der ligger i den maleriske region Baskerlandet i Spanien. Mange mennesker ankommer her grab Biludlejning på San Sebastian togstation til at hjælpe dem med at udforske længere.

Du kan godt ankommer her fra en anden større spansk eller europæisk by. Estacion de Norte er hvor du vil stige og det er det bedste sted for opsamle billig biludlejning på San Sebastian togstation. Stationen også ganske slående for at se på som det var designet af den berømte Gustave Eiffel.

Du vil kunne finde Biludlejning på San Sebastian stationen både inden for og uden for bygningens station. Personalet tilbyder biludlejning her er meget venlige og hele processen tager næsten ingen tid overhovedet. Sørg for, imidlertid, at du har med dig en egnet form for identifikation, såsom en drivende kørekort eller pas.

Du kan fange tog fra San Sebastian togstation til forskellige steder, herunder den spændende spanske hovedstad by i Madrid. Her finder du hvad menes at være nogle af de bedste barer og klubber i verden, og du kan danse natten væk indtil de tidlige timer af formiddagen. Også, med RENFE linje, kan du gå til den franske grænse i Irun.

Hvis du har lyst til gå lige ind i hjertet af Frankrig, men kan du fange et højhastighedstog TGV tog direkte til hovedstaden Paris. Rejsen er meget hurtig og glat og du kan nyde alle de lækkerier, som Paris er berømt for, så snart du stige fra toget.

Indsamling destination

Kort: