Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Alba

Villalba Moralzarzal - regionen er beliggende i den nordvestlige del af Fællesskabet af Madrid, begynder 40 kilometer uden for hovedbyen og strækker sig til den nordlige bjergområde. Billig biludlejning i Villalba - moralzarzal tillader besøgende at rejse så langt som Pyrenæerne i vest og til begge havets kyster.

Regionens byer og landsbyer er gennemsyret af historie og kultur med Madrid og Barcelona giver en fantastisk kontrast med deres seneste moderne bekvemmeligheder. Den dejlige landbrugs natur med bjerge, dale, strande, vinmarker og udendørssport fuldender billedet, at provinsen en ideel destination for den perfekte ferie.

Kulturelle hotspots omfatter Madrid selv, med sine mange museer, spektakulære arkitektur, Royal Palace og berømte katedral. Længere er væk middelalderlige byer og landsbyer med gotiske, romanske, mauriske og endnu tidligere kirker, slotte og gamle kvarterer. Historien bliver levende her, med havets kyster og deres smukke bugter og fjorde i nærheden.

Alle de moderne vidundere af shopping venter dig i Madrid og Barcelona. I byer og landsbyer kappes livlige lokale markeder sælger alt fra lokale fødevarer til antikviteter, keramik og lædervarer med små traditionelle forretninger for din opmærksomhed. Restauranterne serverer lokale retter og lækre vine, og nattelivet er levende.

Biludlejning i Villalba - moralzarzal giver dig mulighed for at køre til naturparker i regionen med deres søer, vandfald og mange beskyttede arter af vilde dyr. Traditionelle fiskerlandsbyer med små havne crowd havets kyster, med restauranterer serverer dagens fangst. Biludlejning i Villalba - moralzarzal er alt hvad du behøver.

Indsamling destination

Kort: