Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sarrebourg

Besøgende, der vover at nord - østlige Frankrig vil finde en række sjældne skatte, som bare venter på at blive udforsket. En sådan perle er byen middelalderbyen, berømt for sine historiske bygninger og charmerende. Dette er et glimrende sted at udforske og gøres nemt da der er et godt udvalg af Biludlejning i middelalderbyen.

En af middelalderbyens mest interessante attraktioner er Musée du Pays de Sarrebourg, som indeholder en samling af keramik og arkæologiske fund fra byen og omegnen. Også et besøg værd er det 13 århundrede franciskanske kirke kendt som Eglise des Cordeliers, som byder på en smuk Glasmosaik vindue.

En af de bedste ting ved at tage sig tid til at finde billig biludlejning i middelalderbyen er, at besøgende har frihed til at udforske hele området i deres fritid. Vogeserne er blot en kort køretur væk og bugtende langs disse ophøjede veje giver fremragende udsigt over denne del af Frankrig.

Middelalderbyen har et stort antal af gode restauranter, og spisning er den vigtigste form for underholdning, når butikkerne har lukket. Men området er også berømt for sine ædelstene og smykker og shopping for den perfekte rock er populær hos unge par.

Byen Strasbourg er blot en kort køretur væk for dem, der har været fremsynet at finde Biludlejning i middelalderbyen. Besøgende kan få her blot køre langs motorvej A4 måske pause for at nyde de fantastiske bjerglandskab og frisk luft undervejs.

Indsamling destination

Kort: