Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Sallanches Train Station

Byen Sallanches ligger i en dal i de franske alper. Sallanches er en del af Institut for Haute - Savoie og Rhone - Alpes - regionen. Byen er ofte brugt som en gateway til Mont Blanc - massivet. Du kan starte din rejse let med biludlejning på Sallanches Rail Station.

Sallanches er en gammel købstad med flere historiske og naturlige attraktioner. Der er søer og floder i nærheden af Sallanches. Bjergene omkring Sallanches er altid dækket af sne. Aigulle Rouge er et slot - formet bjerg. Det er bedst at besøge de naturlige attraktioner med billig biludlejning på Sallanches Rail Station.

Den gamle bydel i Sallanches er sjovt at gå rundt, med mange gamle bygninger og butikker. Den sande hjertet af byen er den firkantede kaldet Place Charles Albert. Her kan du nyde 360 - graders udsigt over omgivelserne af Sallanches. Der er en café at slappe af her giver fantastisk udsigt over Mont Blanc.

Der er en orientering skrivebord i midten af pladsen hvor du kan finde ud af hvad det er du kigger på. Sallanches er en ideel base for at udforske Haute - Savoie. Byen tilbyder god service til meget gode priser. Lokale er kendt for deres dejlige personligheder og gøre dit ophold der meget sjovere.

En attraktion af Sallanches, som du skal besøge er den chokoladefabrik. Med billeje på Sallanches jernbanestation tager det ikke lang tid at nå. Den chokoladefabrik blev grundlagt i 1800 - tallet. Du kan se processen, hvor chokolade er lavet og endda købe nogle i slutningen.

Indsamling destination

Kort: