Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Roanne Train Station

Der er masser at gøre og se i Roanne; en by, som ligger i hjertet af Frankrig i meget nordspidsen af Loire - regionen. Biludlejning på Roanne jernbanestation er tilgængelig for alle og ikke kun dem, der ankommer med jernbane.

Den nærliggende Monts de la Madeline er vel værd at tage en smuk køretur til og der er også mange dybe kløfter at udforske enten med båd eller kano kun en kort køretur fra Roanne. Billig biludlejning på Roanne jernbanestation gør Biludlejning mere overkommelige til flere mennesker og er ideel for familier og par der ønsker at komme ud og omkring.

Roanne Rail Station giver tjenester, der kører til nærliggende Lyon på blot et par minutter og fra Lyon tog kører til Paris med en rejsetid på lidt over to timer. Ud over Lyon, Vichy er også kun en kort rejse væk og kan nås enten via jernbane eller billeje på Roanne Rail Station.

Byen er kendt i hele Frankrig for at være hjemsted for nogle af de bedste restauranter og de fleste mennesker, der besøger her gør så blot for maden. Der er en berømt cheffing skole her der inviterer kun nogle få udvalgte at finpudse deres færdigheder hvert år.

Der er et godt udvalg af bolig i området med nogle vælger at bo i de lokale Bed & breakfasts og andre forkæler sig selv med en af de plusher hoteller, komplet med spabade og swimmingpools.

Indsamling destination

Kort: