Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Quimper Togstation

Quimper er en behagelig by i regionen Finistere i en af Frankrigs mest berømte turistmål, Bretagne. For fuldt ud at udforske denne by og andre områder af vestlige Frankrig, kan turister arrangere biludlejning i Quimper, hvis de ønsker at komme rundt, mens du holder sig til deres egen tidsplan uden at skulle stole på andre.

For at nå Quimper, kan turist få en flybillet til enten Nantes og gøre deres vej langs kysten med taxa eller bus. Hvis du kommer fra andre steder i Frankrig, kan du bruge de samme typer af transport, hvis du først kommer til Rennes og Nantes. Hvis du vil have dit eget køretøj senere i sagen, kan du arrangere billig biludlejning i Quimper, hvis du ønsker.

Du kan tage behagelige gåtur langs floden Odet i Quimper, som du gør din vej fra en attraktion til den næste. Turister nyde især Quimper for sin vernacular arkitektur, og der er mange andre vartegn, rundt omkring i byen, som er blandt nogle af de mest ikoniske i hele Bretagne.

Temmelig handily hoteller i Quimper er normalt tæt på attraktionerne, og heldigvis, det samme gælder for virksomheder, der sælger mad og drikke. I og omkring Quimper, kan du finde masser af barer og restauranter rundt omkring.

Med Biludlejning i Quimper, behøver du bare bo i Quimper eller Bretagne med andre byer som Paris, Rennes, Lyon og Bordeaux ikke for langt væk for dig at køre til, hvis du ønsker at fuldføre den naturskønne rejse og tilbringe et par dage der, eller vende tilbage til dit hotel efter.

Indsamling destination

Kort: