Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Paris Parc Des Princes

Denne del af Paris har udsigt over Eiffeltårnet og Hopital Européen Georges Pompidou. Boulevard Exelmans er primære floden krydser vejen og district Auteil indeholder denne meget centrale stop af de store Paris by metro. Dette er en metropolitan station kun - ingen internationale tog stopper her.

Det er ganske nemt at erhverve Biludlejning på Paris - Parc des Princes som gader over stationen indeholder snesevis af forhandlere og forretninger. De fleste af de store internationale biludlejningsselskaber har shopfronts lige i nærheden af her, og disse includie Avis, Budget og Hertz.

Der er stadig flere muligheder med lokale udbydere af billig biludlejning på Paris - Parc des Princes tilbyder rigtig gode tilbud på brugte biler, der er autentisk franske mærker og modeller. Disse detailhandlere er venlige og opmærksomme, men nogle af deres mere premium vintage biler kommer på en merpris og er ikke egnet til meget lange transporter.

Nem Biludlejning på Paris - Parc des Princes derefter er tilgængelig for alle besøgende, herunder nye ankomster. Det er tilrådeligt at bestille forude på internettet for at sikre denne køretøjstype og tilgængelighed gonna være garanteret. Køretøjets lager er normalt ganske høj især i denne centrale del af byen, men det er altid bedst at være på den sikre side.

Selvom Biludlejning på Paris - Parc des Princes leverer drivere lige ind i centrum af byen en stor mange lejere lejligheden til at hovedet til bakkerne, så snart de får bag rattet og tage en tur gennem den smukke natur i landdistrikterne Frankrig.

Indsamling destination

Kort: