Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Montpellier

Sidder stramt lige fra Middelhavet er den sydlige franske Montpellier. Det ligger omkring 100 miles vest for Marseille og omtrent det samme fra den spanske grænse. Beliggenhed i den sydlige del gør det et ideelt sted til ferie næsten hele året rundt.

Der er mange fine seværdigheder i byen for at se med en billeje i Montpellier. De mest populære med besøgende er Place de la Comédie, et stort åbent område, der er hjemsted for nogle fantastiske lille boutique restauranter og markedet boder.

Med Biludlejning i Montpellier kan du komme ud og se alle steder i byen i din fritid. Der er mange religiøse bygninger i byen og domkirken St Pierre har nogle fantastiske kunstneriske arbejde. Mange haver er spredt rundt i byen, som du er velkommen til at slappe af og sidde.

For madsted i Montpellier, er den mest bekvemme sted mod byens centrum. Der er store mix af valget serverer retter fra hele verden, men hvis du ønsker kvalitet, leder af Center for nogle rigtig gode steder. Natten underholdning i byen kan tage højde for de fleste smag, om du ønsker at nyde et godt show på et lokalt teater eller danse natten væk på en klub, vil der være noget for dig.

At komme ud af byen er let med billig biludlejning i Montpellier og du kan forsvinde ud til nationalpark øst for en dag ud af larmen fra byen. Middelhavet har nogle gode strande langs den franske kyst, men det kan være lidt længere, som du tror.

Indsamling destination

Kort: