Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Le Puy Loudes Lufthavn

Den regionale Le Puy Loudes lufthavn (LPY) er en lille, lokal facilitet, der serverer den smukke Auvergne - regionen i det sydlige Frankrig. Dette har været et populært turistmål med herlige landskab og mange historiske attraktioner. Lufthavnen er beliggende 6 miles fra det gamle, historiske bydel i Le Puy - en - Velay og det kan nemt nås ved hjælp af billige biludlejning på Le Puy lufthavn.

Der er kun én terminal bygning i Le Puy Loudes lufthavn og dette tjener som ankomst og afrejse punkt for alle Hexairs flyvninger til og fra hovedstaden Paris. De er de eneste flyselskab i øjeblikket tilbyder en service til og fra lufthavnen.

Le Puy Loudes lufthavn har ganske god passager faciliteter, når du overveje det begrænsede antal flyvninger og passagerer, der rejser til regionen ad luftvejen. Der er et udvalg af små caféer og en bar, der har et udvalg af forfriskninger. Biludlejning i Le Puy lufthavn er til rådighed og der er en nyttig information desk, der har litteratur på de lokale attraktioner.

Én ting lufthavnen mangler er kontanter point, så det er tilrådeligt at sørge for du har nogle penge, når du ankommer. Selv om mange operatører tilbyder biludlejning i Le Puy lufthavn, ikke alle har kontorer her, og mens nogle holde køretøjer her andre arrangere levering direkte til lufthavnen.

Indsamling destination

Kort: