Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dijon Lufthavn

Dijon lufthavn, formelt kendt som Dijon - Bourgogne lufthavn, ligger bekvemt 20 minutters kørsel fra Dijons centrum. Det har en god forbindelser til flere franske byer, såvel som andre europæiske og nordamerikanske steder. Lufthavnen er en god base for at rejse omkring den historiske by Dijon, at være i tæt adgang til byens centrum. Billig biludlejning i Dijon lufthavn er også tilgængelig for en mere bekvem måde til at sejle rundt i byen.

Med Biludlejning i Dijon lufthavn, besøgende kan nemt nå nogle af byens mest fremtrædende historiske monumenter, herunder det kongelige palads, eller mere almindeligt kendt som palads af Dukes og tilstand af Burgund. Slottet er blandt byens kåringen juveler, der besidder en stor del af regionens historie.

Også er at bemærke Hotel de Vogue, et charmerende hus bygget efter de historiske religionskrige. Huset er berømt for sin indgang buer, samt den smukke gårdhave. Konstruktionen er også et glimrende eksempel på en renæssancearkitektur.

Biludlejning i Dijon lufthavn ville også tage besøgende til Hotel Legouz de Gerland, en 1500 - tallet hus bygget af familien Chissey Varange. Den ikoniske tårne at overse llegeard gaden tilhører denne særlige manor.

Også blandt de mest berømte monumenter i byen, er Hotel Chambellan, en ambitiøs stykke arkitektur, der kan prale af flamboyant buer, nicher og skulpturelle statuer af fremtrædende Charles VII og Anne de Bretagne. Hotellets facade har en kvist, der dominerer to etager i bygningen, mens dens bur trappe er en anden top notch stykke arbejde.

Indsamling destination

Kort: