Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Dax Train Station

I Aquitaine er - regionen i sydvestlige Frankrig byen af Dax der er kendt som har været kendt som en spa - by, lige siden romerske gange. Udover at være en spa - by, er det også betragtes som en købstad med en travle centrum, især i Chalosse del. DAX er også berømt for sin mudder behandlinger for sygdomme som gigt og lignende.

DAX er serveret af sin egen jernbanestation kendt som Gare De Dax. Dens tog link byen til andre steder i regionen samt om andre vigtige destinationer i Frankrig. Biludlejning i Dax jernbanestation er tilgængelig, just in case du nødt din egen transportform til at komme rundt i byen eller til ankommer til dit hotel.

Dax jernbanestation er inden for rækkevidde til hoteller som Ibis Dax Miradour (2 kilometer væk), Hotel Grand Mercure pragtfulde Dax (1 kilometer væk), og De La Nege Hotel Dax (1 km). Billig biludlejning i Dax Rail Station kan også bruges til sightseeing i byen, så du nemt kan overføre fra en attraktion til en anden.

Med et køretøj, udforske Dax startende fra de gamle monumenter og strukturer som resterne af Gallien - romerske mure der dateres tilbage til det fjerde århundrede og arkæologiske krypten af romerne, der omfatter et tempel fra det 2. århundrede E.kr. Også, glem ikke at besøge Fontaine Chaude, Notre Dame Ste Marie og kirken Saint Vincent de Xaintes.

Bortset fra luften rejse, togrejser er andet hurtigste måde at komme til Dax. Bare sørg for at arrangere biludlejning i Dax jernbanestation selv som du planlægger din tur for at sikre at bilen vil være klar, når du ankommer. Du kan også stole på dit køretøj til at besøge Bayonne, Mont de Marsan og det omkringliggende landskab.

Indsamling destination

Kort: