Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chalon Sur Saone

Byen Chalon - sur - Saone betragtes ikke som en turistdestination, men det tjener som en fortrinlig rejse hub for dem, der ønsker at udforske Bourgogne - regionen i centrale Frankrig. Det giver lettere adgang til en række populære rejsemål i regionen. Dette gør det mere praktisk for turister at arrangere biludlejning i Chalon sur Saone så snart de ankommer. For mere komfort, men er online - reservationer stærkt anbefales.

Ved hjælp af en billig biludlejning i Chalon sur Saone, kan besøgende starte deres udflugter ved at rejse nord vest for byen Autun. Denne by er rig på romerske historie og byder på seværdigheder som en storslået gotisk spir, der står højt på baggrund af Morvan bjergene. Andre attraktioner omfatter de romerske mure omkring byen, et lokale museum og en interessant romanske domkirke på byens centrum.

Et andet alternativ er at gå op nordpå til byen Dijon hovedstad i regionen. Med en billeje i Chalon sur Saone, kan besøgende komme dertil på mindre end en time. Opkaldt efter den sennep, der er også produceret i byen er Dijon kendt for sådanne landemærker som hertugpaladset, som engang tilhørte hertugerne af Burgund. Der er også Musée des Beaux - Arts og godt af Moses.

Yderligere kan, rejsende også tage en køretur til byen Beaune. Byen er især populær blandt vinkendere med sin interessante regionale arkitektur og bred vifte af vingårde.

Indsamling destination

Kort: