Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Chalon Sur Saone Train Station

Chalon sur Saone togstation fungerer som en gateway til byen Chalon - sur - Saone i den franske region Bourgogne. Det er beliggende nær byens centrum gør det til en fortrinlig rejse hub for mange turister, der søger også for at gå på udflugter rundt i regionen. Indstillinger for Biludlejning på Chalon sur Saone Rail Station leveres af en række udlejningsbureauer, som har oprettet kontorer i bygningens station.

Byen kan ikke tilbyder meget i forhold til turistattraktioner, men mange finder det tilstrækkeligt, at rejse mellemlandinger, dagsture eller omveje på vej til mere populære rejsemål. Chalon - sur - Saone ligger langs Saône - floden og det var oprindeligt en travl havn, som har bidraget til dets farverige historie.

Efter at have taget en billig biludlejning på Chalon sur Saone jernbanestation, kan besøgende køre til forskellige attraktioner i byen, herunder domkirken i St Vincent og byen square som er foret med caféer og markeder, især i løbet af weekenden.

Herfra kan besøgende hovedet op til byen Dijon, hovedstad i regionen. Byen har en rig kulturarv er en gang centrum af tidlig renæssance og gotisk musik og kunst. I dag findes resterne af sin farverige fortid i udstiller på Musée des Beaux - Arts og Ducal Palace. Yderligere kan ud, rejsende også tage til byen Beaune med biludlejning på Chalon Sur Saone Rail Station. Byen er kendt for sine vingårde og fremragende regionale arkitektur.

Indsamling destination

Kort: