Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Calvi Korsika

Port Toga i Bastia er en af de vigtigste havne på øen Korsika. Dette gør byen Bastia en økonomiske centrum i den nordlige del af øen. Havnen tjener også som en fælles rejse base fordi mange af byens attraktioner ligger i nærheden. Ved hjælp af en billig biludlejning i Bastia Port Toga - Korsika, kan besøgende nemt komme rundt i havnen, byens centrum og endda til det omkringliggende landskab under deres ferie.

Det gamle havneområdet tjener som den vigtigste færdselsåre i byen. Havnen har en bred vifte af restauranter, små spisning områder og maleriske butikker, der tilbyder en storslået udsigt over marinaen og dens posh yachts. En køretur til centrum tager turister omkring gamle historiske bygninger og Korsikas Museum, som huser en omfattende udstilling af historiske artefakter og fine art.

Med en billeje i Bastia Port Toga - Korsika, kan rejsende også hovedet ud af byen og rejse til L'Ile Rousse, en anden by på den nordlige del af øen. Byen er hjemsted for hvide sandstrande, en interessant gammel bydel og nogle af de bedste restauranter og klubber på øen.

Yderligere er ud, byen Calvi mod vest en anden rejsedestination tilgængelige ved hjælp af en Biludlejning i Bastia Port Toga - Corsica. Nogle af de mere populære attraktioner omfatter et citadel, den lyserøde kirken kaldet L'Eglise Santa Maria og den gamle bydel.

Indsamling destination

Kort: