Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Beaune

Beaune ligger i regionerne vine i Bordeaux, og to måder at indtaste det er via Paris og Lyon. Det siges, at romerne var de første til at dyrke vinmarkerne i regionen; Derfor, de bedst smagende vin er fundet i Bourgogne og Beaune er blandt producenterne af de bedste vine i verden.

Men det er ikke kun på grund af de vine, som folk kommer i horder i Beaune hele året rundt. Den charmerende gamle muromkransede by Beaune tilbyder et glimt af byens farverige historie.

At udforske byen og langt ud over sine grænser, skal du bruge tjenestegrene af en fremragende bil leje udbyder. En billig biludlejning i Beaune at køre rundt i byen er den bedste måde at få at vide mere om byen og dens naboer.

Hvis det er en billig bil leje service du ønsker, kan du få det fra en af flere Biludlejning i Beaune fundet i området, herunder Avis, Hertz, Europcar, Budget, Alamo og Sixt; plus en liste over andre.

Andre bemærkelsesværdige attraktioner at besøge her er Basilique Notre Dame kirken samt Bourgogne vin Museum. Inde i Bourgogne vin Museum er artefakter, der anvendes til fremstilling af vin, og stumper og stykker, fortælle dig om Beaunes fortid.

Indsamling destination

Kort: