Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bastia Korsika

Byen Bonifacio er en af de mere populære turistmål på øen Korsika. Byen ligger i den sydlige spids af øen og er også betragtes som en rejse base for at udforske regionen, fordi det er en fælles ankomsthavnen for besøgende, der kommer fra Sardinien. Kørsel er den bedste måde at komme rundt på øen så mange rejsende normalt arrangere for billig biludlejning i Bonifacio – Corsica så snart de ankommer. Alternativt kan de bestille deres reservationer via internettet nemlig tilføjede bekvemmelighed.

Muligheder for billeje i Bonifacio – Corsica er tilgængelige via bil leje agenturer, der har oprettet kontorer i downtown området. Byen er lille nok, men for mange at udforske dens bemærkelsesværdige seværdigheder til fods. I byens centrum, rejsende normalt gør et stop ved de berygtede genovesisk tårne af Sponsaglia og Sant' Amanza. Den gamle bydel er også en anden populær attraktion.

Mange mennesker besøger Bonifacio mest på grund af dens smukke strande. Områderne beach tilbyder en bred vifte af rekreative attraktioner passer til alle aldre. Andre bemærkelsesværdige seværdigheder i byen omfatter havnen og borgen.

Herfra, kan besøgende også hovedet op til Ajaccio, omkring to timer nord vest for byen ved hjælp af en Biludlejning i Bonifacio. Byen er kendt for at være fødestedet for Napoleon Bonaparte, tal en af de mest populære historiske i Europa. Hans hjem er stadig velbevaret i dag og er blevet omdannet til et museum.

Figari airport serverer byen Bonifacio og resten af den sydlige del af Korsika. Det tilbyder daglige forbindelser til forskellige franske byer. Port Bonifacio er også betjenes af færger fra Sardinien.

Indsamling destination

Kort: