Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Bastia Korsika Lufthavn

Korsika er en fransk ø i Middelhavet og anses for at være den 4 største ø i gruppen af øer her. Besøger Corsica vil lade dig nyde din trang til lidt sol og hav mens også hengiver dine sanser med sine smukke omgivelser.

Hvis du planlægger at bo her i mindst en uge, er leje en villa den perfekte indkvartering i øen. Villaer, der er beliggende i nærheden af Korsikas fine strande er ideelle. Bil lejer er også den ideelle transportform her, da der er en masse steder at udforske på Korsika.

Bil lejer hvorfra du kan leje en bil på Korsika omfatter Avis, Budget, Europcar, Hertz og nationale. Tjek promotions eller oplægninger med Corsica hoteller som de normalt har pakket tilbud især hvis du rejser i lavsæson. Ved ankomsten til Bastia lufthavn, kan biludlejningsfirmaer kontaktes, hvis du ønsker et citat af deres tjenester og en gennemgang af deres fremme pakker.

På den vestlige kyst er øens hovedstad, Ajaccio, det faktiske sted for fødsel af Napoleon Bonaparte; Bastia ligger i NE kysten hvor en maleriske fiskerby er et besøg værd. Aleria, på østkysten, er, hvor du vil se ruinerne af romerske strukturer og et museum, hvor arkæologiske fund er udstillet. Der er en masse mere andre byer, venter på dig til at opdage dem her på Korsika.

Indsamling destination

Kort: