Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Aurillac Lufthavn

Aurillac lufthavn eller Aéroport d'Aurillac, er den vigtigste lufthavn i den franske by Aurillac. Aurillac lufthavn ligger kun tre kilometer fra centrum af byen, en indenrigslufthavn, der tager rejsende til og fra denne by til den travle by Paris. En stor del af rejsende i denne by tage dette luftfartsselskab at hovedet til Paris.

Aurillac lufthavn har hovedsagelig Airlinair flyselskaberne, der har daglige afgange til Paris. Aurillac lufthavn er lille, men det har de basistjenester, der er nødvendige i hver lufthavn. Det har en venlig lufthavnspersonale og det har også faciliteter, der vil tilfredsstille behovene hos hver rejsende. En af de tilgængelige tjenester er billig biludlejning i Aurillac lufthavn, der vil tage en til den nærliggende by Aurillac.

Få Biludlejning i Aurillac lufthavn er den bedste måde at komme til den lille franske by Aurillac. Overskriften vejen til byen er foret med bjerge, træer og smuk atmosfære, hvilket gør for en meget afslappet kørsel. Rejsende kan tage i den smukke natur mens du nyder den køligt vejr. Aurillac er ofte tænkt som den koldeste by i Frankrig primært på grund af sin høje højde.

Selv om byen Aurillac ikke har nogen større sted af attraktion, har det en række gamle kirker og parker, alle tilgængelige med Biludlejning i Aurillac lufthavn. Den historiske hovedstad af parasoller, Aurillac har en travle paraply industri. I 1999, har byen bemærkede en skabelse af nogle 190.000 paraplyer, der eksporteres til andre lande i hele verden.

Nogle af kirkerne i denne by omfatter Église Saint Géraud, Église Notre Dame aux Neiges, Église Sacré Cœur og Église Saint - Joseph Ouvrier. En kort køretur fra byen vil også tage en til den smukke Chateau de St. Etienne, som er også hjemsted for museet vulkaner.

Indsamling destination

Kort: