Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i Torquay

Den sydvestlige del af England er berømt for sin overraskende vidunderlige kyststrækning. En af de mest populære byer at besøge er Torquay. Hvert år i løbet af sommeren bliver byen fyldt med besøgende. Mange mennesker vil beslutte at bruge billig biludlejning i Torquay, da det er en billig og nem måde at komme til de vigtigste attraktioner, byer.

Tæt på Torquay finder du en af Storbritanniens største motorveje samt en 'A' road. A380 serverer Torquay godt, som du kan rejse i omegnen og til kysten. Biludlejning i Torquay er en god idé at bruge, fordi det betyder, du kan komme til overalt du ønsker på din egen tid. Den gode netværk af veje vil også aktivere nem rejse.

Når du skal besøge levende kyster i Torquay,'s Babbacombe Model landsby, Kent hule og den vidunderlige Princess Theatre. Alle disse steder kan nås med bil. Et bestemt sted, ikke bør du gå glip er Torquay havn, det er nemt at finde når i en bil.

Hvis du bruger Biludlejning i Torquay kan du nemt nå en af de ni perfekte strande såsom Oddicombe Beach, Meadfoot Beach, Watcombe Beach, Anstey's Cove, Babbacombe Beach eller Corbyn Sands. Parkering findes tæt på kysten med ud til meget besvær.

Torquay ligger også meget tæt på mange af UKs berømte byer og byer som Exeter og Plymouth Torbay. Kysten i denne del af Det Forenede Kongerige er fantastiske og køre langs det er særlig i sig selv.

Indsamling destination

Kort: