Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i St Helens

St Helens er en sjov by beliggende i Merseyside i England og er den største etablerede township i området. Befolkningen i byen tal på 100.000 og der er 75.000 flere mennesker, der bor i det omkringliggende område.

Den industrielle by er mest korrekt besøgte med billig biludlejning i St Helens. Området uden for byen er oftest bruges til opdræt af forskellige slags herunder kvæg, hvede og chokerende ulige ananas. Det højeste punkt i St Helens er Billinge Hill, som er beliggende 4,5 miles fra centrum af St Helens.

Den største industrielle institution i St Helens er Pilkingtons glasmager. Det er kendt verden over for sin ekspert håndværk. Biludlejning i St Helens er mest nyttigt, at byen ligger meget nær afkørsel 23 på M6 - motorvejen.

En af de bedste attraktioner i St Helens er verden af Glasmuseum. Det er surly et af højdepunkterne i regionen og var faktisk belønnet North West tiltrækning af året tildeling i 2000. Også være sikker på at besøge de mange parker og interessante områder som spot bydelen.

En af fordelene ved at bruge Biludlejning i St Helens er, at det bliver nemt at besøge statuen drøm. Det er 20 meter høj og er beliggende i Sutton Manor. Det er meget nemt at komme til fra motorvejen, så en udlejningsbil er et must. Det største hotel i centrum af byen er bedste i byen. Der er også en bred vifte af andre montering alle budgetter og forventninger.

Indsamling destination

Kort: