Vi tilbyder en prissammenligning for alle store udbydere af biludlejning

Søg efter lejebil

Ubegrænset kilometertal
Kollisionsskade frafaldelse
Moms
Tyveri frafaldelse
Tredjepart forsikring
Autohjælp
Gratis ændring

Billeje i St Albans

Skrævende den berømte romerske vej Watling Street, ligger den historiske by St. Albans i det dejlige landskab i county of Hertfordshire. Kendt som Verulanium i romertiden, var forliget den første by på den store vej fra Londinium til Skotland. Biludlejning i St Albans er let at arrangere.

Forligets nye navn er taget fra den første britiske kristen martyr, St. Alban, som blev henrettet der nogen tid i det fjerde århundrede. Af middelalderen, havde en stor og vigtig benediktinerkloster og abbey været bygget, hvor det første udkast af Magna Carta blev skrevet.

Mange gamle bygninger i byen vidner om den glorværdige fortid, den mest betydningsfulde er klosterkirken, selv. En del af de romerske mure står stadig og museer med deres romersk mosaik og andre historiske udstillinger er vel værd et besøg, som er den middelalderlige klokketårn.

Som en shopping destination for det omkringliggende område har St Albans et fint udvalg af shoppingmuligheder fra specialitet butikker, store nationale og internationale detailkæder til regelmæssig gademarkeder. Byens mange gode restauranter, caféer og indbydende lokale pubber ligger spredt i og omkring for en kort pause eller et godt måltid når det er nødvendigt.

Der er så meget at se i området, gør billig biludlejning i St Albans en rigtig god idé. En kørsel til den berømte Jacobean og Tudor Hatfield House eller de Havilland Heritage fly Museum med et stop - over på Mill grøn museets 1700 - tals arbejdende vandmølle retfærdiggør fuldt Biludlejning i St Albans.

Indsamling destination

Kort: